Uncategorized

Katsele lempileffojasi opiskelijakämpän olohuoneen matolla ystäväporukalla

Jos sinulla on suuri ystäväporukka, joka kokoontuu mielellään opiskelijakämppääsi katsomaan lempileffojaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta, voi olla, että kotisi istumapaikat loppuvat pian. Ketään ei kuitenkaan viitsisi istuinten puuttumisen vuoksi jättää kutsumatta, eikä kotiin toisaalta viitsisi hankkia välttämättä valtavaa määrää ylimääräisiä istuimia satunnaisia vieraita varten – etenkään kun opiskelijabudjetti nyt tunnetusti on mitä on. Mikä tällöin neuvoksi? Ehdotamme, että hankit opiskelijakämppääsi niin laadukkaan ja suurikokoisen olohuoneen maton, että suurikin ystäväporukka mahtuu matolla rentoon asentoon tv:n äärelle. Muutamat lattiatyynyt, ja kenties Fatboy- tai muut säkkituolit, auttavat vieraitasi ottamaan matolla mukavan asennon.

Mistä mukava ja edullinen olohuoneen matto opiskelijakämppään?

Edullinen ja mukava olohuoneen matto löytyy Trendcarpetilta. Tilaaminen on helppoa ja toimitukset ovat nopeita. Et edes maksa toimituksista ja mahdollisista palautuksista Trendcarpetilla mitään, mikä on varmasti hyvä uutinen opiskelijabudjetilla elävälle nuorelle! Jos tilaat maton opiskelijakämppääsi arkena kello 16 mennessä, lähtee matto Trendcarpetilta postin matkaan jo saman päivän aikana.

Mitä kannattaa ottaa huomioon valittaessa mattoa opiskelijakämppään?

Voit etsiä opiskelijakämppääsi sopivaa mattoa Trendcarpetin monipuolisista valikoimista esimerkiksi värin, maton pituuden ja leveyden sekä sen hinnan perusteella. Opiskelijalle yksi tärkeimmistä hakukriteereistä on viimeksi mainittu eli hinta, mutta jos maton päälle on tarkoitus mahtua suurella ystäväporukalla, kannattaa toki kiinnittää erityistä huomiota myös maton kokoon.

Opiskelijakämpässä ei välttämättä ole kovin hyviä siivousvälineitä ja tapaamisissa ystävien kanssa voi olohuoneen matolle helposti läikkyä niin ruokia kuin juomiakin, minkä vuoksi matto voi olla hyvä valita sellaisessa sävyssä, etteivät ihan kaikki tahrat siinä näy. Jos asut kimppa- tai solukämpässä, todennäköisesti jaat olohuoneen muiden opiskelijoiden kanssa, joten se saattaa jo tämänkin vuoksi kulua tavallista helpommin ja nopeammin. Esimerkiksi kirjavissa matoissa ei ihan jokainen läikkä iske heti silmään silloinkaan, kun äiti tai mummo tulee vierailulle luoksesi. Jos kodissasi asuu muitakin, kannattaa maton valinnasta ja hankkimisesta toki sopia myös asunnon muiden asukkaiden kanssa. Maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös sen kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen – molemmat ovat ominaisuuksia, joita kiireinen opiskelija varmasti matossaan arvostaa!

Lahjaksi olohuoneen matto?

Olohuoneen matto on omaan kotiin muuttavalle opiskelijalle myös hyvä lahjaidea, kunhan lahjanantaja vain tuntee lahjan saajan maun riittävän hyvin ja tietää, kuinka suuri matto olohuoneeseen sopii. Usein lahjakortti onkin paras vaihtoehto, sillä silloin omaan kotiin muuttava opiskelija saa itse valita mieleisensä olohuoneen maton.