Syntymäjuliste leffahuoneen seinälle

Syntymäjuliste leffahuoneen seinällä on ihana tapa toivottaa perheen uusi tulokas kotiin ja kertoa, keitä tässä perheessä asuu ja nauttii leffoista. Tämän artikkelin avulla tutustut pähkinänkuoressa siihen, mikä syntymäjuliste on ja mistä voit hankkia sellaisen mahdollisimman pienellä vaivalla.

Mikä ihmeen syntymäjuliste?

Syntymäjuliste ei välttämättä ole Suomessa vielä kovin tuttu juttu. Toisaalta Syntymäjuliste on niin hieno juttu, että sen toivoisi yleistyvän myös suomalaisissa kodeissa ja leffahuoneiden seinillä, onhan uuden perheenjäsenen syntymä vanhemmille yksi elämän suurimmista hetkistä. Parhaimmillaan synnytys ja uuden perheenjäsenen saapuminen kotiin ovat koko perhettä yhdistäviä kokemuksia ja syntymäjuliste on oivallinen muistutus tästä tapahtumasta.

Syntymäjulisteeseen merkitään lapsen henkilökohtaisia tietoja sekä ainutlaatuinen luonnoskuva. Julisteen designia on mahdollista muokata, jolloin julisteesta on mahdollista luoda uniikki mestariteos. Syntymäjuliste leffahuoneen seinällä on oivallinen muistutus siitä, kuinka pikkuinen lapsenne oli tavatessanne hänen ensimmäisen kerran.

On tärkeää panostaa laadukkaaseen syntymäjulisteeseen, jotta se kestää aikaa. Esimerkiksi huolellisesti valittu 200 grammaa painava semimattainen laadukas premium-paperi, joka on tarkoitettu fotorealistisille tulosteille ja julisteille, on hyvä valinta.

Mistä syntymäjuliste leffahuoneeseen?

Löydät upeat ja laadukkaat syntymäjulisteet Gallerix-nimisestä verkkokaupasta. Gallerixin julisteiden kuvituksena käytetään luonnosmaista vauvan kuvaa, joka skaalataan vastaamaan vauvasi luonnollista kokoa lapsesi pituuden ja -painon perusteella. Tilatessasi uniikkia julistetta lapsellesi lisäät sivuston työkaluun lapsesi nimen, pituuden ja painon. Voit halutessasi lisätä myös syntymäajan sekä alaviitteen, kuten jonkin tervehdyksen. Tämän jälkeen pääset valitsemaan julisteen designin ja leffahuoneeseesi sopivimman tuotteen.

Hyvä lahjaidea

Lapsen syntymästä muistuttava laadukas juliste on myös oivallinen lahjaidea. Jos tiedät lapsen syntymäpainon ja -pituuden sekä lapsen nimen, voit helposti luoda ystävällesi tai muulle läheisellesi ikimuistoisen lahjan. Samalla kannattaa tutustua myös Gallerix-verkkokaupan muihin hyviin lahjaideoihin ja luoda vaikkapa upea karttajuliste vauvan syntymäkaupungista hänen syntymäänsä juhlistavan julisteen viereen. Karttajuliste on trendikäs valinta, joka on kiva antaa lapselle omaksi vaikkapa siinä vaiheessa, kun hän muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin. Parhaimmillaan julisteesta tulee kiva perinne, joka jatkuu sukupolvesta toiseen.

Gallerix-verkkokaupan karttajulisteet valmistetaan 200 grammaa painavalle paksulle paperille, jonka mattapinta huokuu laadukkuutta. Paperi on high bulk -laatuista, kestävää ja FSC-ympäristösertifioitua. Gallerix kantaa vastuunsa ympäristöasioiden puolesta ja tekee työtä kestävän kehityksen edistämiseksi, joten tästäkin syystä sen tuotteita on kiva antaa lahjaksi! Vastuun kantaminen luontoäidistä on ajatuksen tasolla erityisen tärkeää sellaisten tuotteiden kohdalla, joilla juhlistetaan uutta elämää!