Uncategorized

Hae kilpailutettua lainaa kodin leffahuoneen sisustamiseen

Leffahuone tai edes -nurkkaus on monen suuri haave! Etenkin koronavirusepidemian aikana monet ovat katselleet leffoja mieluummin oman kodin turvassa kuin leffateattereissa. Vielä nytkin epidemian osoittaessa helpottumisen merkkejä, suosivat monet leffafanit kotikatsomoita ja ovat valmiita panostamaan niihin entistä enemmän. Koronavirusepidemia on saattanut kuitenkin kurittaa myös kodin taloutta, minkä vuoksi raha voi olla tavallistakin tiukemmalla ja varojen löytyminen leffahuoneen sisustamiseen voi tehdä tiukkaa. Tällöin kannattaa harkita kilpailutetun lainan hakemista, mikä onnistuu helposti ja näppärästi tämän artikkelin vinkkien avulla!

Mistä kilpailutettu laina leffahuoneen sisustamiseen?

Löydät kilpailutettua lainaa Rahalaitokselta! Rahalaitos hoitaa koko lainan haku- ja kilpailutusprosessin nopeasti ja näppärästi, ja asiakkaan tehtäväksi jääkin vain täyttää sivustolta löytyvä yksinkertainen lainahakemus sekä tehdä lopullinen valinta lainatarjousten välillä. Voit hakea lainaa leffahuoneen sisustamista varten alkaen 500 eurosta jopa 70 000 euroon. Sivuston näppärä ja helppokäyttöinen lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan lainasi kuukausierän suuruutta jo etukäteen sen jälkeen, kun olet valinnut hakemuksesta tarvitsemasi lainan suuruuden ja toivomasi laina-ajan. Laina-ajaksi voit valita 1–15 vuotta. Jos haet lainaa yhdessä vaikkapa puolisosi kanssa, muista rastittaa hakemuksessa ”Haen yhteishakijan kanssa” -kohta. Tämä saattaa auttaa sinua saamaan tavallista parempia lainatarjouksia.

Laskurin esimerkkilaskelma leffahuoneen sisustamiseen

Jos tarvitset leffahuoneesi sisustamista varten esimerkiksi 5 000 euroa, valitse tämä summa lainahakemuksen laskuriin. Jos valitset laina-ajaksesi viisi vuotta, antaa laskuri sinulle lainasi arvioiduksi kuukausieräsi 105 euroa per kuukausi. Huomioithan, että kyseessä on kuitenkin vain suuntaa antava arvio ja että monet seikat vaikuttavat lainasi kuukausierän suuruuteen.

Nopea ja vaivaton prosessi

Kuten huomaat, on lainahakemuksen jättäminen Rahalaitokselle nopeaa ja vaivatonta. Prosessin käynnistämiseen ei mene juuri muutamaa minuuttia kauempaa, eikä siihen sisälly maksuja tai sitoumuksia. Yhden hakemuksen täyttämällä voit tavoittaa jopa 25 eri rahoituslaitosta, joiden kanssa Rahalaitos tekee yhteistyötä. Rahalaitos hoitaakin suurimman työn puolestasi ja kilpailuttaa lainat ilman, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti rahoituslaitosten edustajiin tai tavata heitä. Saatuasi lainatarjouksia Rahalaitoksella lopullinen päätösvalta tarjousten hyväksymisestä tai hylkäämisestä on kuitenkin aina sinulla! Voit vielä tässä vaiheessa vertailla saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa ja miettiä, mikä niistä sopisi parhaiten unelmiesi toteuttamiseen.

Leffahuoneunelmia

Sillä aikaa, kun odotat Rahalaitoksen tarjouksia, kannattaa alkaa jo hahmotella ideoita tulevaa leffahuonetta varten. Usein etenkin huoneen tekniikkaan panostaminen kannattaa! Riittävän suuri ruutu ja hyvä äänentoisto tekevät katselusta miellyttävää. Tämän lisäksi kannattaa toki panostaa ainakin mukaviin istuimiin. Varmista, että jokaiselle perheenjäsenelle on huoneessa riittävästi tilaa. Huoneen sisustaminen esimerkiksi matoilla ja tapeteilla tuo huoneeseen pisteen I:n päälle! Erilaisia vaihtoehtoja on helppo vertailla netissä!

Pinterest on yksi oivallinen tapa inspiraation hakemiseen. Voit luoda sinne myös oman kansiosi, johon keräät eli pinnaat muiden käyttäjien ideoita leffahuonetta varten. Valitse sisustusideoita, jotka miellyttävät silmääsi ja lähde hahmottelemaan omaa leffahuonettasi niiden pohjalta. Kun leffahuoneesi on valmis, voit halutessasi jakaa siitä inspiraatiokuvia muille Pinterestin käyttäjille. Näin hyvät ideat leviävät kulovalkean tavoin ja hyödyttävät myös muita. Lisäinspiraatiota löydät esimerkiksi somesta ja aihetta käsittelevistä blogeista.