Yleinen

Elokuvat tarjoavat oivan pakotien arjesta

 

Toisinaan arki saattaa tuntua stressaavalta ja kiireiseltä. Töissä saattaa olla paineita eikä kotonakaan kaikki välttämättä suju kuin Strömssössä. Tästä syystä saatatkin kaivata pienen pakotien arjesta ja mikäpä olisikaan parempi pakotie kuin hyvä elokuva, joka voi helposti viedä sinut hetkeksi aivan toisenlaisiin tunnelmiin ja jonka avulla voit hetkeksi unohtaa arjen haasteet.

Valitse elokuva tunnelman mukaan

Jos sinulla on paljon stressiä, saattaa mukava ja kepeä komedia olla oivallinen valinta. Se voi auttaa sinua rentoutumaan ja unohtamaan stressin edes hetkeksi. Onkin aina tärkeää valita elokuva tunnelman mukaan. Ensitreffeille tai yksinäiseen elokuvailtaan rankan työpäivän jälkeen kannattaa valita hieman erilaiset elokuvat.

Huomaan, että ainakin itse kaipaan aivan erilaisia elokuvia riippuen ihan kulloisestakin mielialasta. Toisinaan tunnen olevani romantiikannälkäinen ja toisinaan kaipaan jännitystä ja vauhdikkaita tilanteita. Onneksi elokuvavalikoimat ovat niin kovin laajat, että niistä on hyvä ammentaa sopiva elokuva kulloiseenkin tilanteeseen. Draama toimii toisissa tilanteissa, kun taas toisenlaisissa tilanteissa on aika turvautua komediaan.

Elokuva on edullinen tapa paeta arkea

Toisinaan myös oma budjetti saattaa olla tiukilla eikä esimerkiksi rentouttava ulkomaan matka välttämättä tule kyseeseen. Tällöinkin hyvä elokuva yleensä kuitenkin mahtuu budjettiin ja voi auttaa tuomaan arkeen juuri sopivan lepotauon. Nykyisin elokuvan vuokraaminen tai elokuvapalvelun jäseneksi liittyminen on suhteellisen huokeaa, joten pienelläkin budjetilla voi hankkia itselleen elämyksiä.