Yleinen

Merirosvotarinat kiehtovat elokuvankatsojia

 

Johnny Debbin Pirates of the Caribbean -elokuvissa esittämä hahmo Jack Sparrow on tuttu varmasti lähes kaikille merirosvoelokuvista pitäville. Mutta mikä tässä hulvattomassa merirosvohahmossa sitten oikein kiehtoo?

Miksi Jack Sparrow kiehtoo katsojia?

Siitä ei tietysti pääse yli eikä ympäri, että Johnny Debbin komeus saa monet naiskatsojat ihastumaan myös Jack Sparrowiin, mutta kyllä hahmossa kiehtoo moni muukin seikka, ja komeutensa lisäksi Johnny Debb loistaa myös näyttelijän lahjoillaan esiintyessään huumorintajuisena ja nokkelana merirosvona, joka ei kaihda huimiakaan seikkailuja. Hahmo kiehtoo myös siitä syystä, että se on niin monitahoinen. Jack ajautuu niin vauhdikkaisiin seikkailuihin kuin romanttisiinkin tilanteisiinkin, joten hahmo tarjoaa jokaiselle jotakin.

Viides Pirates of the Caribbean -elokuva julkaistaan piakkoin

Viides Pirates of the Caribbean -elokuva julkaistaan pian, mikä kertoo omaa tarinaansa elokuvan suosiosta. Tähän mennessä on julkaistu elokuvat Mustan helmen kirous, Kuolleen miehen kirstu, Maailman laidalla ja vierailla vesillä. Näiden elokuvien myötä Jack Sparrow on joutunut moniin seikkailuihin ja kiperiin tilanteisiin.

Viidennen Pirates of the Caribbean -elokuvan nimi on Salazar`s revenge ja se alkaa pankkiryöstön tunnelmissa. Elokuvan alussa tunnelma on muutenkin kovin mielenkiintoinen, koska Jack Sparrow herää pankkiholvissa seurassaan, kukapas muu kuin pankinjohtajan vaimo. Jos haluat tietää, miten Jack selviää tästä tilanteesta, kannattaa suunnata elokuvateatteriin elokuvan tultua ensi-iltaan.