Uncategorized

Kesän uutuuselokuvat

Onko mitään mukavampaa kuin käpertyä viltin alle sateisena kesäpäivänä katsomaan elokuvaa? Tai yhdistää vaikkapa romanttinen illallinen ja joku lukuisista kesän uutuuselokuvista nauttien samalla elokuvateatterin tunnelmasta. Kesän uutuuselokuvista löytyy jokaiselle jotakin: romantiikka, komediaa, toimintaa ja kauhua. Jos haluat nauraa maha kippurassa yhdessä lasten kanssa, mene katsomaan Itse Ilkimys 3. Hurjan hauskat Minions-hahmot saavat vakavimmankin leffakävijän nauruhermot koetukselle. Kaikkia Johnny Depp faneja ilahduttaa tieto siitä, että merirosvoseikkailu Pirates of The Caribbean: Salazar’s Revenge on nyt elokuvateatterissa. Myös supersuosittu Transformers-elokuva on saanut jatkoa, kun Transformers: Viimeinen ritari tuotiin valkokankaalle. Tällä kertaa ihmiset ja Transformerit ovat sodassa keskenään

Uutuusleffat nyt DVD:llä

Aina ei jaksa lähteä elokuvateatteriin. Silloin on mukavaa, kun hyllystä löytyy leffa, jonka parissa vierähtää tovi jos toinenkin. Tällä hetkellä elokuvamarkkinoilla on paljon mielenkiintoisia elokuvia, jotka on jo julkaistu DVD:nä. Toiminnasta pitävälle kesän ehdoton ykkösvalinta DVD-elokuvien saralla on Vin Dieselin tähdittämä XXX – The Return of Xander Cage, joka on tiivistunnelmaista seikkailua ja jännitystä pullollaan. Kommuuni on kesän koskettavin elokuva . Se on tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbegin mainio elokuva, jossa yhdistyvät 1970-luvun nostalgia, idealismi sekä yhteisöasumisen ihmissuhdekiemurat mielenkiintoisella ja koukuttavalla tavalla. Uusista DVD-elokuvista löytyy paljon muutakin niin lapsille kuin aikuisillekin, kuten Walt Disney Animation Studiosin lastenelokuva Vaiana sekä Damien Chazellen käsikirjoittama ja ohjaama musikaali-draamakomedia La La Land. Steven Seagal faneille on myös hyviä uutisia. Seagalin toiminnallisen uutuusleffan The Perfect Weapon saa nyt DVD:nä!

Herkut esiin ja leffailtaa viettämään!

Olipa kesä tai talvi, on leffaillan viettäminen paitsi viihdyttävää myös rentouttavaa. Leffailtaa voi yhtä hyvin viettää niin perheen ja kavereiden kanssa kuin vaikkapa yksin nautiskellen, jolloin elokuvan voi valita juuri oman mielensä mukaisesti. laita kotisi sohvat kuntoon ja nauti elokuvaillasta popcornin ja herkkujen kanssa. Leffailtaan kuuluvat ehdottomasti myös hyvät leffaherkut: popcornit, sipsit ja karkit. Herkut on kiva huuhtoa kurkusta alas limpparilla tai mehulla. Kesällä leffaherkuksi sopivat hyvin myös kylmä jäätelö tai terveellinen smoothie. Mikäli leffailtoja pitää usein, kannattaa valita ainakin toisinaan terveellisempiä herkkuja. Erilaiset pähkinät ovat mukavia naposteltavia ja niiden kanssa maistuu erinomaisesti vaikkapa tuorepuristettu appelsiinimehu. Kesällä kannattaa leffaeväissä hyödyntää myös kauden herkkuja, kuten makeita mansikoita ja terveellisiä mustikoita. Nauti kesästä, herkuista ja kaikista erinomaisista uutuuselokuvista!